18 02 2014

Keurmerk voor Van Dingenen Transport

Keurmerk voor Van Dingenen Transport

Van Dingenen Transport BV uit Hapert heeft uit handen van TLN-regioconsulent Luc Verschuren het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen. De transportondernemer laat hiermee zien te voldoen aan een serie hoge kwaliteitseisen voor onder meer de bedrijfsvoering en interne processen. 

Het keurmerk werd overhandigd aan Jan van Dingenen en Monique van Eijck. Jan is directeur en de derde generatie die aan het roer van het familiebedrijf staat. Monique is financieel manager en onder andere verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid binnen het bedrijf.
Van Dingenen Transport is een familiebedrijf waar sinds haar oprichting in 1937, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid voor de klant centraal staan. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een allround logistiek dienstverlener met vijftig vrachtauto's en tien bestelauto's en voert transporten uit door geheel Europa, voornamelijk in de Kempen, Brabant, Nederland en de Benelux. 

Met een aanstaande verhuizing naar het Kempisch Bedrijvenpark wordt het een druk en dynamisch jaar voor Van Dingenen Transport. De vertrouwde huisvesting in Hapert zal worden verlaten voor een nieuwbouw op een perceel van 25.000 m2. Hiervan zal in de eerste dit jaar te realiseren fase 12.500 m2 in gebruik worden genomen. Van Dingenen Transport zal zo nog beter in staat zijn haar klanten een volledig logistiek pakket aan te bieden.

Het Keurmerk 
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer de bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. TLN spreekt van vernieuwend ondernemen. Houders van het Keurmerk maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago.​ (RO)